Журнал Vanity Fair представив обкладинку 30-го "голлівудського" номера, для якого знялися Бредлі Купер, Наталі Портман, Педро Паскаль, Колман Домінго, Джоді Комер, Лілі Гладстоун, Грета Лі, Чарльз Мелтон, Давайн Джой Рендольф, Дженна Ортега та Баррі Кеє.
Автор фотосесії - Гордон фон Штайнер, який співпрацює з модними будинками Louis Vuitton, Prada та Dior.
"Для нашого ювілейного випуску ми вибрали 11 яскравих, абсолютно різних зірок. Ми зібрали їх разом у сонячні січневі дні в Лос-Анджелесі, щоб поговорити про все: від їхніх перших прослуховувань до найнезабутніших реплік - і, звичайно ж, створити обкладинку "голлівудського" "Номери Vanity Fair", - говорить анонс випуску.
Перед церемонією вручення премії "Оскар" журнал традиційно випускає номер, присвячений головній кінонагороді, де знімаються номінанти та яскраві зірки індустрії. Після самої церемонії Vanity Fair також влаштовує вечірку на честь кінопремії.
Дженна Ортега/Фото: vanityfair/Instagram*
 
Дженна Ортега, яка цієї осені зіграє головну роль у продовженні фільму "Бітлджюс" Тіма Бертона, в інтерв'ю виданню розповіла, що вимушена перерва в роботі, спричинена страйком, допомогла їй відновитися. "Як і раніше отримувати таке ж задоволення від роботи через 12 років - це досить круто", - зізналася вона.
Лілі Гладстоун/Фото: vanityfair/Instagram*
 
Лілі Гладстоун, номінантка на "Оскар" за фільм "Вбивці квіткового місяця", виросла у резервації народу пікані на північному заході Монтани, представників якого також називають чорноногими індіанцями. Вона боролася за поодинокі ролі корінних народів у кіно та на телебаченні.
"Ви вибиваєте двері, щоб вони залишалися відчиненими", - сказала Лілі в інтерв'ю. Тепер вона може стати першою актрисою з числа корінних американців, яка будь-коли отримала нагороду за кращу жіночу роль. "Я захищаю інтереси інших людей, перш ніж захищати себе", - каже Гладстоун.
 
Джоді Комер/Фото: vanityfair/Instagram*
 
 
Наталі Портман, Педро Паскаль, Бредлі Купер та Колман Домінго/Фото: vanityfair/Instagram*