Журнал Глянець пропонує вашій увазі огляд останніх модних новинок за участі зірок: колекцію Prada Re-Nylon за участю Емми Вотсон та Бенедикта Камбербетча, рекламну кампанію до Дня святого Валентина від Victoria's Secret х For Love and Lemons з Барбарою Палвін.
 
1. Prada
Емма Вотсон та Бенедикт Камбербетч знялися для рекламної кампанії позачасової колекції Prada Re-Nylon 2024, речі з якої виконані з регенерованої нейлонової пряжі. Британські актори стали послами бренду, просуваючи проект Sea Beyond, освітню програму, запущену в 2019 році з метою підвищення обізнаності щодо забруднення та збереження океану. Пряжа Econyl виготовлена з переробленого та очищеного пластику з океану, включаючи рибальські сітки. Для створення одягу та аксесуарів також використовуються пластик зі звалищ та відходи тактильних волокон, які можна переробляти нескінченно довго без зниження якості. У колекцію входять плащі для чоловіків і жінок, куртки, штани, спідниці, моделі рюкзаків, багета та спортивної сумки, що стали культовими, а також взуття та головні убори.
 
Емма Уотсон
Емма УотсонЕмма Уотсон / Prada
 
Бенедикт Камбербетч / Prada
 
2. Victoria's Secret х For Love and Lemons
 
Барбара Палвін стала обличчям рекламної колаборації Victoria's Secret х For Love and Lemons, присвяченої Дню святого Валентина. Модель і колишній ангел Victoria's Secret приміряла кілька комплектів білизни в червоних і рожевих відтінках. Червоне бра із сердечками на грудях як у Барбари можна придбати за 99 доларів, а рожевий корсет обійдеться у 109 доларів.
Барбара Палвін
Барбара Палвін
Барбара Палвін
Барбара Палвін / Victoria's Secret