Бредлі Купер заявив, що він досі живий лише завдяки своїй дочці Леї від колишньої коханої Ірини Шейк. Саме дочка стала для актора мотивацією для того, щоб позбавитися згубних залежностей.

"Чесно кажучи, я не впевнений, що був би живий, якби не був батьком. Я не знаю, що сталося б. Мені просто потрібен був хтось, хто сказав би мені: "Ми кидаємо якір". А я такий: "Чому? Ми прискорюємось! Я тільки що оновив човен і знаю, звідки дме вітер". Ні, ні, ні, насувається цунамі, нам потрібен якір, і ми його покинемо. І з цього моменту ви прийматимете рішення виходячи з цього. Ваша ДНК підкаже вам, що є щось важливіше, ніж ти", - розповів він у подкасті Armchair Expert.
Актор заявив, що його власне дитинство було затьмарене алкогольною залежністю його близьких людей і він не хоче такої ж долі для Леї.
"Я батько, що прагне заподіяти якнайменше шкоди своїй дочці. Щоб дитина не росла такою… Я хочу, щоб у неї був товстий цементний фундамент. Це моя мета. Я просто відчуваю ту безпеку, яку дає вона. Це так приємно".
 
Бредлі Купер також зізнався, що не відразу полюбив дочку: по-справжньому глибоке почуття прийшло до нього лише через кілька місяців після її народження. "Перші кілька місяців я думав: "Я навіть не знаю, чи дійсно я люблю цю людину". Це круто. Я спостерігав, як це відчуття трансформується".