Шерон Стоун стала героїнею вересневого номера арабського Vogue. 64-річна актриса знялася для обкладинки (на великих фото вона позує в жовтій сукні Dolce & Gabbana і блакитному Zuhair Murad) і дала інтерв'ю, в якому розповіла про своє ставлення до процедур, що омолоджують, своїх фото в бікіні і проблемах з жіночими правами.
 
Стоун зізналася, що інсульт, який вона пережила у 2001 році, змусив її змінити свої погляди на б'юті-процедури.
 
Були періоди на піку слави, коли я колола ботокс, філери та інше, а потім у мене стався інсульт та крововилив у мозок, і мені довелося зробити більше 300 ін'єкцій ботокса та філерів, щоб половина мого обличчя знову прийшла в тонус,
 
— розповіла актриса, зазначивши, що після цього косметична хірургія для неї перетворилася з "милої розкоші на величезну, болісну неврологічну необхідність".
 
Говорячи про б'юті-процедури, актриса розповіла, що якось полягала у стосунках з чоловіком молодшим за себе, який також питав її про те, чи коле вона ботокс. На це Стоун відповіла так:
 
Ймовірно, це було б дуже добре для твого та мого его, якби я це робила.
 
Незабаром після цього стосунки добігли кінця, оскільки чоловік, за словами Шерон, втратив до неї інтерес. Цей досвід, втім, анітрохи не засмутив кінозірку, оскільки таким персонажам вона одразу рекомендує "знайти вихід" із її життя.
 
Я відчуваю, що зараз мешкаю найбільш захоплюючий і творчий період у моєму житті. Я почуваюся дуже, дуже щасливою. Я ніколи не відчувала стільки радості,
 
- зізналася Шерон.