Ти теж помічала, що чим холодніше стає на вулиці, тим менше хочеться вбиратися? Основне бажання — замотатися шию та ніс у широкий шарф, застебнути пуховик під підборіддя та стійко крокувати на роботу, допоки сила тяжіння ліжка не перемогла кар'єрну мотивацію. Тому пропонуємо грати на випередження та підібрати всі деталі осінніх аутфітів заздалегідь.
 
Ми зібрали шість стильних моделей на різні температури від прохолодної до дійсно холодної осені. Деякі з них взаємозамінні, а деякі — наприклад, капор — стануть у пригоді на всі сто відсотків.
 
Надихайся образами фешеніста з Тижень моди та вибирай найулюбленіший головний убір на осінь!
 

Бейсболки

 
Поки погода дозволяє (у деяких регіонах) замість теплих шапок і панам можна носити бейсболки. Фешеніста віддають перевагу не просто спортивним кепкам, а вінтажним моделям. Як правило, у таких головних уборів складніший дизайн і цікаві фактури, які чудово поєднуються з осіннім одягом і додають їй симпатичний елемент спорт-шику.
 

Жокейка

 
Увага, потенційно небезпечний елемент! Пам'ятаєш, як жокейки були популярними у 2010-х? Тоді дівчата гордо вигулювали їх із ботфортами, джинсами скінні та жилетками-гусеницями. Виглядало це комбо найчастіше незграбно, так що в наші дні кожен з цих елементів вважається антитрнедом. Окрім ботфортів та жокейки: вони змогли вирватися із забороненого списку та повернутися — але в дуже лаконічному виконанні!
 

Берет

 
Берети, заради об'єктивності, теж довгий час не могли просунутися далі за кордон «вже не так модно, але й не зовсім антитренд». Однак на останніх Тижнях моди ми все частіше зауважували фешн-інфлюенсерів в акуратних беретах. Вибирай моделі з більш-менш жорстким каркасом, щоб твої головні убори не перетворювалися на безформні млинці.