Брітні Спірс зустрілася з матір'ю Лінн Спірс, з якою вона не спілкувалася три роки через скандал із опікунством. Лін прилетіла до Брітні в Лос-Анджелес і поспілкувалася з дочкою, повідомляє TMZ. Сама співачка розповіла про зустріч в інстаграмі.
 
Спочатку Лінн Спірс відвезли до будинку менеджера Брітні, Кейда Хадсона. Потім вона поїхала додому до Брітні таксі. Співачка впустила її усередину, і вони провели разом близько 30 хвилин. Чоловік артистки Сем Асгарі був присутній на зустрічі, пише таблоїд.
 
Джерела видання розповіли, що "лід між матір'ю та дочкою тане": нещодавно вони переписувалися, і Лін зрозуміла, що може прилетіти до Брітні з Луїзіани і поспілкуватися. Раніше співачка, як відомо, була налаштована вороже до матері, бо вважала, що та зрадила її, бо не допомагала звільнитися з-під опікунства батька.
 
Про те, що вона помирилася з матір'ю, Брітні написала в інстаграмі*: "Моя мила мама з'явилася вчора на порозі мого будинку через три роки... Минуло так багато часу... У сім'ї завжди є речі, які треба залагодити, але час лікує всі рани!І після того, як я змогла поділитися тим, що я тримала в собі дуже довгий час, я відчуваю себе такою щасливою.Ми змогли все виправити!Я так сильно тебе люблю! 14 років! Давай потім сходимо за покупками!".