После праздников многие осознали, что весна уже очень близко, а это значит что наступает идеальный период для тренировок и работой над своей фигурой.

Наталья Валевская также отправилась в тренажерный зал, откуда поделилась фотографией во время тренировки и прокомментировала свой пост в соцсети.

"В мене часто запитують, як мені вдається тримати свою вагу під контролем та виглядати завжди свіжою. В мене є дві поради та один секрет, яким я з вами теж поділюся.
По-перше: з 16 років веду активний спосіб життя і ходжу в спортзал. Тренування мають приносити не тільки результат а й задоволення. Тому краще для себе обрати вид спорту, який вам подобається найбільше. Тоді і результат буде кращим.
По-друге: у мене є свій свій дієтолог, який спланував мій раціон харчування. Я їм усе що хочу, але по годинах. Вожу з собою судочки, банани, йогурти, каші, парові котлетки і тд. Загалом, справжня відмінниця! Подібне дробове харчування було справжнім стресом для мене. Доводилося їсти і за кермом під час пробок, і іноді за лаштунками в перервах. Але зараз я до цього звикла. Це допомогло мені стати більш витривалою, свіжою. Я стала більш активною. Так що всім раджу вести здоровий спосіб життя!
По-третє: мій секрет гармонії душі і тіла - це любов. Любов до самої себе, до чоловіка та близьких, до творчості та співу та до моїх слухачів. 
Працюйте над собою та надихайтеся любов'ю."