Алена Мозговая раскритиковала политику телеканала Интер, а представители канала назвали все обвинения безосновательными.

Нічого дивного не відбулось. Так, Інтер показав черговий ватноколорадонафталіновосовковий блакитний вогник. І що тут дивного)))? Репертуарна політика Інтера завжди була налаштована на ностальгуючих совків, які мріють померти в раші))) Так було і є, і буде, на жаль, поки не зміняться власники нічого не зміниться... Наша родина дивилась новорічний вогник на каналі Україна з виключно українських виконавців, а потім концерт Океанів на плюсах, закінчили ми "Один вдома" на диску, тому що більше дивитись було нічого... Перемикаючи канали, цими днями, натрапляла на різні концерти, фестивалі, так звані збірні солянки... Печаль страшна... Скажіть мені, панове артисти, нахєра ви виходите на сцену, якщо ви не поважаєте глядача, професію та себе?! А неповага ваша у тому, що НЕ МОЖНА СПІВАТИ ПІД ФАНЄРУ!!! Сидять люди у залі, дехто навіть не по запрошеннях прийшов, а квиток купив, а ви виходите і красиво та не дуже просто плямкаєте ротом!))) Давайте тоді, лікарі вас будуть лікувати нас під фанєру, хліб пекти пекарі будуть під фанєру... Коротше кажучи, треба закінчувати з цією ганебною практикою  А взагалі то з Новим Роком всіх)) - написала Алена Мозговая.

Телеканал "Интер" заявляет, что при подготовке новогодней сетки вещания были соблюдены все требования украинского законодательства. Безоговорочно требования законодательства Украины были соблюдены как при создании  проекта собственного производства "Жди меня в Новый год", так и при постановке в эфир новогодних программ, снятых сторонними производителями. Появившиеся критичные заявления в адрес "Интера" являются беспредметными и необоснованными. Подобные заявления мы расцениваем как провокацию и политическое давление на СМИ. Авторы многих заявлений, судя по их содержанию, вообще не смотрели программы нашего канала, поскольку в своих обвинениях в адрес "Интера" приводят недостоверные факты и откровенно лживую информацию, - сообщили представители телеканала Интер.